Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Κάτω Καμήλας

Ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα της Δόξας για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ Εθνική κατηγορία και είναι από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής, για νεοφώτιστη ομάδα, πορείας στη Γ εθνική υπέβαλε για προσωπικούς λόγους την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της.

Ο Μίλτος Δουλγέρης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών για τη λύση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» τόνισε:

«Η παραίτηση μου είναι για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της Δόξας Κάτω Καμήλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, στους ποδοσφαιριστές μου για την καταπληκτική πορεία που είχαμε αυτό το διάστημα. Εκπληρώσαμε με το παραπάνω τους στόχους μας και το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτό ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με πάντα καλά αποτελέσματα. Εγώ θα παρακολουθώ την ομάδα και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της. Από την καρδιά μου εύχομαι η Δόξα να υλοποιήσει και τον δεύτερο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και είναι η κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών».

Ο Μίλτος Δουλγέρης αποχωρεί από τη Δόξα Κάτω Καμήλας την οποία οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του τίτλου στην Επίλεκτη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ εθνική, αφήνοντας την στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, με την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 32 γκολ (πίσω από τον Πανσερραϊκό που έχει 47) και με ένα προβάδισμα όσον αφορά το εισιτήριο για τον τελικό (έχει κερδίσει 1-0 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών τον Απόλλωνα Παραλιμνίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected