Κατηγορίες
Super League 2

Εύκολο απόγευμα για τα Χανιά, 4-0 την Κέρκυρα

Με σοβαρότητα από την αρχή του αγώνα και με αρκετές αλλαγές στην αρχική σύνθεση, τα Χανιά ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο της Κέρκυρας (4-0) συνεχίζοντας την προέλασή τούς προς τα play off.

Με τον Αλέκο Βοσνιάδη λόγω τιμωρίας να δίνει οδηγίες από την κερκίδα, οι “μπλε” έβαλαν από νωρίς… τελεία στο παιχνίδι και κοιτάνε πλέον το σημαντικό ματς που ακολουθεί με τον Καραϊσκάκη (16/02).

Στο 15′ ο Πάνος “σημάδεψε” το δοκάρι, αλλά στο 17′ ο Γιάκος άνοιξε το σκορ. Στο 29′ από μπαλιά του Γιάκου, ο Πάνος με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0, για να σημειώσει το 3-0 με εκπληκτικό σουτ ο Κάρλος (γνωστός ως Καρλίτο) συνδυάζοντας ιδανικά το ντεμπούτο του με τα Χανιά.

Με εξαιρετικό γκολ από εκτέλεση φάουλ έβαλε το όνομα του στους σκόρερ και ο Τριανταφυλλάκος στο 55′, με εκτέλεση φάουλ.

Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε με τα Χανιά και ο Ουσμάν Σουντουρά που μπήκε ως αλλαγή, ενώ την πρώτη φετινή συμμετοχή του “έγραψε” ο Λαζαρίδης.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παπαχρήστος, Τριανταφυλλάκος (60′ Καρτσαμπάς), Κάρλος, Γιάκος (46′ Σουντουρά), Δημητριάδης, Βρεττός (65′ Βασιλείου), Κουσκουνάς.

Κέρκυρα (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζαφέστας, Τσάνης, Πέντρο (46′ Μντσεντλισβίλι), Γκίτσης, Τσαταλπασίδης, Κ.Β. Γεωργακόπουλος, Μαρλόν, Λάμπογλου, Καρακώστας (65′ λ.τρ. Σπίντζος), Σαρρηγιάννης (46′ Γκασίδης), Λεπενιώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected