Κατηγορίες
Super League 1

“Κουλούρια” στη Νέα Σμύρνη (photos)

Δεν ανέδειξε νικητή το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στη Super League 1, με Πανιώνιο και Ξάνθη να ολοκληρώνουν το ματς χωρίς τέρματα.

Παιχνίδι χωρίς κόσμο, χωρίς γκολ και ιδιαίτερο θέαμα έγινε στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Η ακριτική ομάδα ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Κότνικ δήλωσε «παρών» κάθε φορά που χρειάστηκε.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, παρά την απουσία θεατών. Η Ξάνθη απείλησε με αξιώσεις στο 8’, αλλά η κεφαλιά του Στάρτζεον πέρασε άουτ, ενώ στο 12’ ο Πανιώνιος απάντησε, με την προσπάθεια του Αραμπούλι να σταματά στο κόψιμο του Κασάδο. Στο 15’ ο Αραμπούλι εκτέλεσε το φάουλ και ο Άμπαντ απέκρουσε σωτήρια. Προς το τέλος του ημιχρόνου, οι Ακρίτες αύξησαν την πίεσή τους, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη συνέχισε να πρεσάρει και να ψάχνει τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έβλεπαν τον Κότνικ να κάνει σωστές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Κάστρο, Στάρτζεον και Τερκί. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Συνθέσεις

Πανιώνιος : Κότνικ, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Ντομίγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος (78′ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Τσιλούλης (84′ Γρίβας), Εμμανουλίδης (87′ Σιντί Αλί), Παπανικολάου, Αραμπούλι.

Ξάνθη : Άμπαντ, Κασάδο, Μπαριέντος (26′ λ.τ. Μουλέν), Καρασαλίδης, Σόζα, Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς (69′ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο, Στάρτζεον (84′ Φοσέ), Τερκί, Κάστρο

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected