Κατηγορίες
Football League

Ο Διαγόρας το ντέρμπι της Ρόδου!

Εμφανίζοντας ένα αλλιώτικο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας επικράτησε με 3-1 του Ιάλυσου στο Δημοτικό Στάδιο ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 από το πρώτο μέρος.

Δύο γκολ από τον Γιάννη Μπουρλάκη και ένα από τον Γιώργο Μπαρμπαρούση, που αστόχησε και σε πέναλτι στο 1-1. Ο Κονέ το γκολ του Ιάλυσου που ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο στην επανάληψη.

Με διάθεση να πιέσει μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Διαγόρας, που πίεζε ψηλά τον Ιάλυσο δημιουργώντας ρήγματα από τα άκρα. Με δράστες τους Γεωργίου και Μπουρλάκη ο Πέτρος Ρουτζιέρης επιχείρησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, η οποία άντεξε στην πίεση.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο μάλιστα ο Ιάλυσος έδειξε να ισορροπεί το ματς, κερδίζοντας τις μάχες στην μεσαία γραμμή και ανεβάζοντας ψηλά τις γραμμές του.

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι (90+2′ Αγιώτης), Αυγενικού (69′ Πατσαρούχας), Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου (87′ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης.

Ιάλυσος Ρόδου (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Παγώνης, Πάτας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Μπάρδης (75′ Κούντικ), Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης (86′ Κουγιός), Χειρίτραντας (63′ Πριόνας), Μαραγκουδάκης, Κονέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected