Super League 1 - Μεταγραφές

Στη Σλοβακία συνεχίζει ο Γιάννης Τσιβελεκίδης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε από δανεισμό και υπέγραψε αλλού ως… ελεύθερος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιβελεκίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο 20χρονος στόπερ Γιάννης Τσιβελεκίδης προέρχεται από τις Ακαδημίες του “δικεφάλου” και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το talentabout, ο νεαρός επέστρεψε και ψάχτηκε για…. αλλού, όπερ και εγένετο, με την Σλοβακία να είναι ο νέος του προορισμός.

Ο Τσιβελεκίδης υπέγραψε με ελεύθερη μεταγραφή στη σλοβενική Φούζιναρ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο Τσιβελεκίδης είναι προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, με τους “κιτρινόμαυρους” αγωνιζόταν από το 2007, προερχόμενος από τον… Ατρόμητο! Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στην Εθνική Νέων.

Το περίεργο είναι ότι οι προπονητές στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ “βάφτισαν” τον Γιάννη Τσιβελεκίδη στόπερ, αφού διέκριναν τις εξαιρετικές του τοποθετήσεις, το σωστό διάβασμα των φάσεων, ενώ έβλεπαν τον μικρό να ψηλώνει με γοργούς ρυθμούς (τώρα 1,87) και να είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 20χρονος άσος δεν έχασε την καλή του τεχνική και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι παρότι είναι αριστεροπόδαρος χειρίζεται εξαιρετικά και το δεξί πόδι, ενώ εκπέμπει ηρεμία πάνω στο χορτάρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected