Γ Εθνική / Τοπικά

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟ Βάρδας

Ο ΠΑΟ Βάρδας απέκλεισε τον Πανηλειακό στο μεγάλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης.

Οι Ταύροι του Μίκι Τσίρκοβιτς, αναγεννημένοι στα χέρια του Σέρβου, έχουν πλέον «καρφώσει» το βλέμμα τους μόνο στο τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που θέλουν όσο τίποτε άλλο και δεν είναι τυχαίο ότι η διοίκηση του Γιάννη Λέντζα, φρόντισε από χθες το βράδυ να ολοκληρώσει τις πληρωμές, ώστε να πάει η ομάδα μια «γροθιά» στο παιχνίδι αυτό.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανηλειακός είδε μέσα σε τρεις μέρες να χάνονται και οι δυο στόχοι, καθώς στο Πρωτάθλημα έχει πλέον μόνο μαθηματικές πιθανότητες. Η κατάσταση στις Ερυθρόλευκες τάξεις χαρακτηρίζεται οριακή, με μια σειρά προβλημάτων, για τα οποία έκανε λόγο μετά ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Αντωνόπουλος (σχετική ανάρτηση σε λίγο).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παμβουπρασιακό να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες από το πρώτο λεπτό. Με τον Λιόση σε ρόλο «εξαριού» και τους Νικολόπουλο, Ντόμα και Σαμπανέι σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τους Γούρμο και Βας, άρχισαν να δημιουργούνται καταστάσεις, με κορυφαία μια κλασική ευκαιρία του Βας στο 15΄. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, παρέταξε τον Πανηλειακό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σε ένα σχήμα που είχε στόχο να περιορίζει την επιθετικότητα του αντιπάλου. Και η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση τα πρώτα είκοσι λεπτά, κατάφερε να απορροφήσει τα κύματα των αντιπάλων επιθέσεων. Και να πάει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, ανατροπή πάνω στον Νικολόπουλο από τον Δαλαβούρα.

το φιλμ του αγώνα στο Ilianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected