Κατηγορίες
Football League

Εκτός έδρας νίκη για την U17 της Βέροιας! (photos)

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 για την U17 της Βέροιας στον Βόλο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Νίκης, σε ματς που διεξήχθη στο «Παντελής Μαγουλάς» και ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που περιορίστηκε στις δυνατές προσωπικές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, η ομάδα του Αριστοτέλη Σίμου προηγήθηκε στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, με πλασέ του Ιωάννου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου.

Στο 71′, ο Βασίλτσης έβαλε ένα πανέμορφο γκολ με σουτ στην απέναντι γωνία από μέσα αριστερά της περιοχής, ενώ στο 84′ ο ίδιος πέρασε όλη την άμυνα με άψογο πλασέ από δύσκολη θέση πλάγια δεξιά της μικρής περιοχής νίκησε τον Καθινιώτη και με πλασέ στην αριστερή γωνία έγραψε το τελικό 1-2.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο νεοεισελθών Αγόρος στο 87′ δεν πρόλαβε την μπάλα μπροστά σε κενή εστία ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια του Χρόνη, ενώ στο 89′ από το ύψος του πέναλτι σούταρε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας κι έτσι το 1-2 έμεινε ως το φινάλε.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου : Καθινιώτης, Ιωάννου, Αλεξανδρίδης, Καραπάνος, Μαυρομιχάλης, Σταΐδης, Κουμπουρλής, Γιοβάνης, Πέτρου, Γκινίδης, Χρόνης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Αναστασόπουλος, Τσιανάκας, Πανταζής, Αγόρος

ΝΠΣ Βέροια : Αδαμίδης, Βρανάς, Καρασαρίδης, Χαβιαρόπουλος, Λαζεκίδης (23′ Χατζηβασιλειάδης), Παπαϊωάννου, Μαργαρίτης (68′ Βασιλειάδης), Φωτόπουλος (68′ Τερμιτζόγλου), Βασίλτσης, Τάσο (55′ Καραγιάννης)

δείτε φωτογραφίες στο Magnesianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected