Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια ανατροπή και μόνη δεύτερη στη Seria A η Λάτσιο! (vid)

Αυτή η Λάτσιο έχει μέταλλο πρωταθλήτριας!

Η ομάδα του Ιντζάγκι έφερε τούμπα το ματς κόντρα στην Ίντερ, επικράτησε με 2-1 κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο από την Γιουβέντους δείχνοντας πως θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Τεράστια Λάτσιο, έτοιμη για τίτλο! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ίντερ με το γκολ του Γιανγκ, η ομάδα του Ιντζάγκι γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Γιουβέντους. Στο -3 από την κορυφή πλέον η ομάδα του Κόντε.

Αφού η Λάτσιο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σάβιτς να σημαδεύει το δοκάρι στο 9′ με σουτ, η Ίντερ ήταν αυτή που προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 44′ ο Καντρέβα έκανε το δυνατό σουτ, ο Στρακόσια απέκρουσε ασταθώς και ο Γιανγκ στην επαναφορά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Λάτσιο μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 50′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ιμόμπιλε από τον Ντε Φράι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1. Στο 69’ ήρθε και το 2-1 για την Λάτσιο όταν σε φάση διαρκείας ο Σάβιτς με πανέμορφο πλασέ έκανε το 2-1 σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Λάτσιο: Στρακόσια, Ράντου, Μάρουσιτς, Φελίπε, Γιόνι (63’ Λατσάρι), Ατσέρμπι, Λέιβα (80’ Κατάλντι), Αλμπέρτο, Σάβιτς, Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (63’ Κορέα)

Ίντερ: Παντέλι, Γοδίν (86’ Σάντσες), Γιανγκ, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα (76’ Μόουζες), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (77’ Έρικσεν), Μπαρέλα, Λουκάκου, Μαρτίνες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected