Κατηγορίες
Αθλήματα

Φιλική ήττα του Φιλίππου Βέροιας στη Θεσσαλονίκη

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας από την Ελπίδα Αμπελοκήπων σε δυνατή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο ”Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο σετ οι ”ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι και στα μισά του άρχισαν σταδιακά να ξεφεύγουν στο σκορ, φτάνοντας στην κατάκτηση του με 20-25.

Στο επόμενο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού, γρήγορα έκαναν το 22-13 και με σχετική άνεση έφτασαν στο 25-19, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στα σετ.

Ισορροπημένο το τρίτο σετ με τους Θεσσαλονικείς να είναι μπροστά με 20-18. Στους τελευταίους κρίσιμους πόντους φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι και πήραν το συγκεκριμένο σετ με 25-21, κάνοντας παράλληλα το 2-1.

Το τέταρτο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με 22-19, οι παίκτες του Φιλίππου όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 24-24.

Βρέθηκαν μια ανάσα από την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι όμως και πάλι βρήκαν το τρόπο να φτάσουν στο 28-26 και να τελειώσουν την υπόθεση νίκη επικρατώντας με 3-1 σετ.

Χρήσιμα συμπεράσματα από τους δυο προπονητές με τον Τζιουμάκα να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει του αγώνα με τον Πήγασο στην Πολίχνη το προσεχές Σάββατο.

Ελπίς Αμπελοκήπων-Φίλιππος Βέροιας 3-1
(20-25, 25-19, 25-21, 28-26)

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκολίτσης): Μάντζιος, Μανωλάκης, Χαριδήμου, Μακόφσκι, Καπετανίδης, Ιλουόνι, Αντωνίου, Ποχάνης, Σταυρίδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τζιουμάκας): Στεφανίδης, Ντίνας, Μιχελάκης (λ), Ηλίας, Τζιουμάκας, Παπάζογλου, Στίγγας, Καρασαρλίδης, Ρεμπούτσιας, Τζελάτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected