Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Λεβαντόφσκι ήταν εκεί όταν έπρεπε για τη Μπάγερν! (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέτρεψε την Μπάγερν από το κάνει μία γκέλα ολκής στο εναρκτήριο ματς της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με δύο γκολ του Πολωνού στράικερ στο 70ο και 88ο λεπτό οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-2 της ουραγού Πάντερμπορν και διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης άσχετα με το τι θα κάνει αύριο (22/02) η Λειψία στην έδρα της Σάλκε.

Ο Γκνάμπρι είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Σρμπένι μετά από τραγικό λάθος του Νόιερ. Παρότι ο Λεβαντόφσκι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους πρωτοπόρους του γερμανικού πρωταθλήματος, ο Μίτσελ στο 75΄ «πάγωσε» ξανά την «Αλιάνζ Αρένα». Στο φινάλε, όμως, η κλάση του Λεβαντόφσκι αρκούσε για να πάρει η Μπάγερν το «τρίποντο».

Συνθέσεις

Μπάγερν : Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Ερναντές, Οντριοθόλα (63′ Κομάν), Τιάγκο, Τολισό (87′ Ζίρκζι), Ντέιβις, Γκνάμπρι, Κουτίνιο (63′ Μίλερ), Λεβαντόφσκι.

Πάντερμπορν : Τσίνγκερλε, Γιανς, Στρόντιεκ, Σόνλαου, Χόλτμαν (29′ Γιαστρέμπσκι), Γκιάσουλα, Βασιλειάδης, Πρέγκερ, Ατζέι, Σρμπένι (81′ Φρίντιονσον), Μπάμπα (53′ Μίχελ).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected