Κατηγορίες
Αθλήματα

Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς να συναντήσει στην ουσία την παραμικρή αντίσταση, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΕΣΧ Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη με 29-18 και «έπιασε» την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πρώτο δεκάλεπτο του ματς, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση που συνοδεύτηκε από αποφασιστική εμφάνιση σε μια έδρα που αποτελεί «παγίδα» για πολλές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ αργός με το σκορ να κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Ο Τζέριτς στο δέκατο λεπτό έδωσε… αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του διαμορφώνοντας το 6-3. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία, παίρνοντας σαφές προβάδισμα νίκης. Αντίθετα η ομάδα του Πάνου Γούσιου, η οποία είχε ουκ ολίγα προβλήματα απουσιών,  έδειξε να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την ανάπαυλα, το «σκηνικό» έμεινε το ίδιο, με τον Ολυμπιακό να έχει σταθερά τον έλεγχο, διευρύνοντας συνεχώς τη διαφορά στο σκορ. Στο τεσσαρακοστό λεπτό, ο Μπάγιος έκανε το 20-7, βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ορισμένα σχήματα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Handball Premier.

σε λίγο τα στατιστικά του αγώνα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected