Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Παπαδάκης και Νησελίτης στην Κοζάνη, Χριστοδούλου στη Μυτιλήνη. Όλοι οι ορισμοί της Γ Εθνικής (29/2)

Ανακοινώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 22ης-26ης αγωνιστικής στους 7 ομίλους της Γ Εθνικής, αλλά και των play off-play out στον 80 που διεξάγονται το ερχόμενο Σάββατο.

Στην Κοζάνη και στην αναμέτρηση της ΑΕΠ Καραγιαννίων με τον ΑΟ Ανατολή (29/2, 15.00) η ΚΕΔ όρισε τους Σάββα Σιδηρόπουλο (Έβρου), Θανάση Παπαδάκη και Θανάση Νησελίτη (αμφότεροι από την Ημαθία), με παρατηρητή τον Χαράλαμπο Κωστούδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα, στο ματς του Αιολικού με τον Παναρκαδικό, πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, με διαιτητή τον Γιώργο Μπαλαχούτη (Πειραιά) και δεύτερο βοηθό τον Χαράλαμπο Χεμπογιάννη από τη Φωκίδα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ηλίας Ντάφλος από την Ανατολική Αττική.

Στο ματς του ΠΑΣ Φλώρινα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η ΚΕΔ όρισε παρατηρητή τον Τάσο Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ στα παιχνίδια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (στους Σαρακηνούς) και της Νίκης Αγκαθιάς (εντός με Ποσειδώνα Μηχανιώνας) διαιτητές θα είναι οι Χρήστος Αγγελούλης από τη Λάρισα και Κώστας Κεχαγιάς από Κοζάνη αντίστοιχα.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected