Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έξι γκολ η Μπάγερν, παραλίγο διακοπή στο ματς λόγω των οπαδών! (vids)

Οι οπαδοί της Μπάγερν λίγο έλειψε να τινάξουν το ματς στον αέρα με πανό σε βάρος του ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ – Άλλαζαν πάσες ως τη λήξης οι παίκτες των δύο ομάδων αρνούμενοι να παίξουν

Η Μπάγερν έκανε… παρέλαση στην έδρα της Χόφενχαϊμ, νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία και το ευρύ 0-6 την αντίπαλο της, καθώς προηγούνταν 3-0 από το 15′ και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga.

Αν και αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Λεβαντόφσκι, είχε τον Γκνάμπρι να σκοράρει για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, τον Ζίρκζε, τον αντικαταστάτη του Πολωνού να βρίσκει δίχτυα και τον Κουτίνιο να έχει κέφια για να φτάσει εύκολα στη μεγάλη νίκη.

Ωστόσο το πρόβλημα για τους νταμπλούχους Γερμανίας ήρθε από την κερκίδα των οπαδών της, που άναψαν δεκάδες βεγγαλικά και σήκωσαν ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ. Ο διαιτητής διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά τελικά το παιχνίδι ξανάρχισε και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν πάσες μέχρι να λήξει ο αγώνας, καθώς ουσιαστικά αρνήθηκαν να αγωνιστούν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν, αλλά και οι διοικούντες την ομάδα στάθηκαν στο πλευρό του Χοπ μέχρι το τέλος, σε μαι προσπάθεια να του συμπαρασταθούν και να στείλουν μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected