Κατηγορίες
Αθλήματα

“Τρένο” η Δράμα!

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα της Δράμας, καθώς επικράτησε του μαχητικού Άρη Νίκαιας με 22-20 μέσα στην έδρα της, για την 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Μετά τις νίκες με Πυλαία, ΠΑΟΚ και Φαίακα η Δράμα κέρδισε και τον Άρη, σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της τον Δούκα που έχασε σήμερα από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το e-handball, ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν εξίσου ότι θέλουν τη νίκη και να παλεύουν… στα ίσα για να την αποκτήσουν. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι πήγαιναν χέρι χέρι, με τη Δράμα να κρατά ένα μικρό προβάδισμα μέχρι και το 23′ (7-7). Στο 24′ και με γκολ του Τζουβάρα ο Άρης πέρασε για πρώτη φορά μπροστά, κάτι που όμως δεν κράτησε πολύ. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες με σκορ 11-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα δεν άλλαξαν, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν για τη νίκη, με τους παίκτες του Σάκη Βαλαβάνη να κρατάνε και πάλι τα ινία του παιχνιδιού. Αν και ο Άρης απείλησε αρκετές φορές τη Δράμα, φτάνοντας το σκορ σε απόσταση αναπνοής, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ξεμένουν από δυνάμεις κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 22-20.

Πρώτος σκόρερ για τη Δράμα ήταν ο Ντράσκιτς με 7 γκολ ενώ για τον Άρη κορυφαίος ήταν ο Μελετάκος με επίσης 7 γκολ.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 22-20

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Γουργούμης, Παπάζογλου, Βάκκας, Χαϊτίδης 1, Κοβογλανίδης 4, Κοτσαμαρίκογλου 1, Παπάζογλου 1, Παγωνίδης, Τουνγκελίδης 6, Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος, Ντράσκιτς 7, Ανταμοβιτς, Κουρτίδης, Θωμίδης 2, Σινα.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μελετάκος): Λαδάκης 3, Ταουσάνης 1, Αθανασίου, Βλάχος, Μελετάκος 7, Γρηγοράκης, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 4, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Ακερμανίδης, Κρεμμύδας, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν, Τζουβάρας 3, Χρηματόπουλος.

Διαιτητές: Παττιός – Τσιάνος Δίλεπτα: 6 – 5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected