Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία νίκη για το Πανόραμα!

Μεγάλη νίκη με 31-29 πέτυχε το Πανόραμα απέναντι στον ΑΟΑΟΔΚ παραμένοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με το Πανόραμα ωστόσο να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα της τάξεως των τεσσάρων τερμάτων μετά το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχες κατάφεραν να διαχειριστούν τη διαφορά που απέκτησαν και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 16-13.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενες πραγματοποίησαν ένα ονειρικό ξεκίνημα και με ένα σερί 8-1 κατάφεραν όχι μόνο να καλύψουν την διαφορά αλλά και να περάσουν στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης, καθώς το Πανόραμα δεν βρήκε λύσεις επιθετικά. Δύο γρήγορα γκολ από την Αμανατίδου έφεραν και πάλι τη διαφορά σε απόσταση αναπνοής για το Πανόραμα, το οποίο έφτασε και στην ισοφάριση λίγα λεπτά πριν το τέλος. Το φινάλε του αγώνα ήταν αμφίρροπο καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχες είχαν το προβάδισμα με 30-29, με την τερματοφύλακα του Πανοράματος Μελίνα Κουτσιμανή να πραγματοποιεί κρίσιμη επέμβαση ένα λεπτό πριν το τέλος. Στην επίθεση το Πανόραμα βρήκε δίχτυα με την Κουλούρη 10 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή το Πανόραμα έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σφράγισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη μεριά, ο ΑΟΑΟΔΚ έμεινε στους 6 βαθμούς και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΑΟΑΟΔΚ 31-29

Tα πεντάλεπτα: 1-2, 5-4, 9-5, 12-8, 13-10, 16-13 (ημχ.) 14-17, 20-21, 21-23, 25-25, 27-28, 31-29

ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Έλενα Κουμιτσάρσκα): Κουτσιμανή, Αναστασιάδου, Λιούκα, Κουρκουλάκη, Παπαδοπουλου Γ. 3, Τσαρτσίου 2, Κυρικλίδου 6, Αμανατίδου 6, Κουκλοτίδου 1, Προκοπίδου 7, Τσερέπη, Καραβέλη, Σπανού, Παπαδοπούλου Α. 4, Κουλούρη 2.

ΑΟΑΟΔΚ (Γιάννης Ανταλής): Σκάλα, Διακογιάννη 2, Καραγιάννη 2, Σπόγλου, Μαυρογεώργη 4, Μπλαας, Σαούλου, Σαββαλάκη Α. 3, Σαραντάκου 8, Ανδρίτσου 10, Αχλαδιώτη, Σαββαλάκη Δ., Μανιά, Σακελλαρίου, Παρέσογλου, Ευαγγελάκου.

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 3/3-4/4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected