Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην κορυφή της Serie A η Λάτσιο!

Η Λάτσιο νίκησε 2-0 στο Ολίμπικο την Μπολόνια με τα γκολ των Λουίς Αλμπέρτο και Κορέα και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Serie A βλέποντας αφ’ υψηλού τις Γιουβέντους και Ίντερ, το ντέρμπι των οποίων αναβλήθηκε!

Mπορεί να μη βρήκε γκολ από τον πρώτο σκόρερ της Serie A την τρέχουσα σεζόν, Τσίρο Ιμόμπιλε (είχε ασίστ), αλλά τα βρήκε από τους Λουίς Αλμπέρτο και Κορέα, νίκησε 2-0 την Μπολόνια στο Ολίμπικο και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης θα βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος ό,τι και να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε τη μετάθεση του Γιουβέντους – Ίντερ καθώς και άλλων τεσσάρων αγώνων της 26ης αγωνιστικής για τις 13 Μαιου, ώστε να μη γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς κόσμο ελέω του κοροναϊού.

Η Λάτσιο καθάρισε από νωρίς το ματς και απέφυγε να μπει σε μπελάδες με τους ροσομπλού. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να βγαίνει από αριστερά, να σπάει την μπάλα παράλληλα στον Λουίς Αλμπέρτο και τον 27χρονο Ισπανό μέσο με εξαιρετικό σουτ με το δεξί εκτός περιοχής να νικά τον Σκορούπσκι.

Μέσα σε τρία λεπτά ο Χοακίν Κορέα διασκέδασε κάθε αμφιβολία πάνω από το γήπεδο της ιταλικής πρωτεύουσας και οδήγησε τη Λάτσιο στη νίκη. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Λουίς Αλμπέρτο, έβγαλε διαγώνια πάσα προς τα δεξιά και ο Αργεντινός με έξυπνο σουτ – φέρει ευθύνη και ο Σκορούπσκι για την αντίδρασή του – διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Λάτσιο όχι μόνο αντέχει στη μάχη με τη Γιουβέντους και την Ίντερ, αλλά δείχνει έτοιμη για τον τίτλο. Πέρασε στην κορυφή και βρίσκεται στο +2 από τους μπιανκονέρι (έχουν ματς λιγότερο) και στο +8 από τους νερατζούρι (έχουν δυο ματς λιγότερα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected