Αθλήματα

Στον τελικό του διπλού η Γραμματικοπούλου!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Natela Dzalamidze, προκρίθηκαν στον τελικό του Winter Moscow Cup στη Μόσχα.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Γραμματικοπούλου και η Dzalamidze κέρδισαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων τη Λευκορωσίδα Anna Kubareva και τη Ρωσίδα Veronika Pepelyaeva, με 6-4, 6-2.

Με τη νίκη αυτή προκρίθηκαν στον τελικό της indoor διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ρωσίδες Sofya Lansere και Kamilla Rakhimova.

Στο μονό, η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ρωσίδα Taisya Pachkaleva, με 7-6 (3), 6-4, στην προημιτελική φάση.

Απώλεσε προβάδισμα με 5-3 στο 1ο σετ η Βαλεντίνη, το έχασε όμως στο tie-break και μετά έμεινε πίσω με 0-4 και με 1-5 στο 2ο σετ. Δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 4-5, ενώ έσβησε και τα 2 από τα 3 match point που είχε η 18χρονη Ρωσίδα στο 10ο game, το 3ο όμως ήταν το “φαρμακερό”, με την Pachkaleva να “κλειδώνει” τη νίκη της σε 1 ώρα και 49 λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected