Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη νίκη της Ρεάλ στο “El Classico”, πέρασε και πάλι μπροστά στη LaLiga (vid)

Με τα γκολ των Βινίσιους και Μαριάνο, η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και πέρασε ξανά μπροστά στη βαθμολογία.

Γρήγορο ρυθμό, ένταση και μεγάλες ευκαιρίες είχε το Clasico σε όλη τη διάρκειά του, όμως, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να βρουν στόχο.

Τόσο ο Κουρτουά στο πρώτο ημίχρονο όσο και ο Τερ Στέγκεν στο δεύτερο, έκαναν μεγάλες επεμβάσεις και κράτησαν το «μηδέν», ωστόσο, ο Γερμανός τερματοφύλακας των Καταλανών δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 71’ της αναμέτρησης.

Σε μια κάθετη του Κρόος στον Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με ταχύτητα στην περιοχή από αριστερά, έκανε το πλασέ κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Ζεράρ Πικέ κατέληξε στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα για να πανηγυρίσουν έξαλλα οι οπαδοί της «Βασίλισσας» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

To τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μαριάνο Ντίαθ και ενώ όλη η Μπαρτσελόνα είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (86′ Λούκας Βάθκεθ), Κρόος, Ισκο (76′ Μόντριτς), Βινίσιους, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Μπουσκέτς, Ουμτιτί, Ζόρντιν Αλμπα, Σεμέντο, Μπουσκέτς, Αρτούρ (81′ Ράκιτιτς), Βιδάλ (90′ Μπρέιθγουεϊτ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (81′ Φατί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected