Κατηγορίες
Super League 2

“Καθάρισε” για τον Πλατανιά ο Λουκίνας (vid)

Χάρη σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Λουκίνα, ο Πλατανιάς κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 επί του Καραϊσκάκη Αρτας. Αυτή είναι η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Το παιχίδι μπορεί να φαινόταν ότι θα έληγε ισόπαλο χωρίς γκολ, αλλά ο Πλατανιάς κατάφερε λίγο πριν το τέλος του ματς να σκοράρει και δη στο 87′ με πέναλτι που κέρδισε ο Λουκίνας ο οποίος ανατράπηκε από τον Καπία που πήρε μάλιστα την άγουσα για τ’ αποδυτήρια αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Μπακογιάννη.

Ακολούθησε η εύστοχη εκτέλεση από τον επιθετικό του Πλατανιά, ο οποίος έφτασε σε μια νίκη γοήτρου ουσιαστικά, αν και μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τα πλέι οφ, αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο.

Από εκεί και πέρα, ο Καραϊσκάκης είχε μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία το 90’ να φτάσει στο 1-1, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Καραϊσκάκης που γενικότερα στο ματς προσπάθησε με τον Τσούτση κυρίως να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Παπαδόπουλος, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Σαάντο, Κατσαρός (46’ Καραγκούνης), Οικονόμου (55’ Λεϊρία), Μπάμπης, Κωστίκος (77′ Βουκελάτος), Γιούσης, Λουκίνας.

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μπουργάνης, Μασούρας (88′ Κούστα), Βλάχος, Καπίας, Μέτσε (67’ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Καψάλης, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Τσούτσης, Κυβελίδης (56’ Αλμπάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected