Κατηγορίες
Basket

Ζητούν αναβολή από τον Απόλλωνα Πάτρας ενόψει Ολυμπιακού, έκαναν προπόνηση με… τέσσερις παίκτες και χωρίς προπονητή!

Απίστευτες καταστάσεις στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα ο οποίος έχει μείνει… κάτι λιγότερο από «μισός»! Σε καραντίνα ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δελέγκος! Οι Πατρινοί ζητούν από την ΕΟΚ αναβολή του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2.

Αποδεκατισμένος είναι ο Απόλλων Πατρών ο οποίος σήμερα έστειλε αίτημα στην ΕΟΚ για αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το basketblog, η χθεσινή προπόνηση (05/03) πραγματοποιήθηκε με μόλις τέσσερα άτομα της ανδρικής ομάδας. Τους Κάδρα, Τσιακμά, Μπιλάλη και Παπαφωτίου οι οποίοι πλαισιώθηκαν από 2-3 έφηβους! Ο κόουτς Κώστας Δελέγκος έχει μπει σε καραντίνα και υπάρχουν φόβοι… κορονοϊού, δεδομένου και της εξάπλωσης του φαινομένου στην Πάτρα αλλά και λόγω της επαφής που είχε η γυναίκα του (νοσηλεύτρια) με τον 66χρόνο που είναι βαριά άρρωστος!

Η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε όπως είναι λογικό καθώς οι Τσάμης, Εζόμο, Τζακόπουλος, Μολφέτας είναι άρρωστοι ενώ τραυματίες παραμένουν οι Κουκούλας, Ζούμπος, Κούτρας και Σκλήβας!

Αναμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ και βέβαια τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του κ. Δελέγκου αλλά και τον άρρωστων παικτών!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected