Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δηλώνει παρούσα για το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ πέρασε και από την έδρα της Γκλάντμπαχ και με την τέταρτη διαδοχική νίκη, πλησίασε στο -1 από τη Μπάγερν, δείχνοντας ότι θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

Η Λειψία γκέλαρε στο Βόλφσμπουργκ και η Ντόρτμουντ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο που της έκαναν οι λύκοι. Πέρασε με επιτυχία το τεστ στο Μενχενγκλάντμπαχ, έφθασε στην πέμπτη σερί νίκη, άφησε ακόμη πιο πίσω τα πουλάρια, προσπέρασε τους ταύρους (ανέβηκε στη δεύτερη θέση) και βάζει πίεση στην πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία την Κυριακή υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο Μπορούσια Παρκ με τον Έρλινγκ Χάλαντ σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά. Ο 19χρονος Νορβηγός έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Τοργκάν Αζάρ, ο Βέλγος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, με εξαιρετική προσποίηση έφερε την μπάλα στο αριστερό, και με τρομερό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 50ό λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Πλεά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα και Λαρς Στιντλ από κοντά νίκησε τον Μπίρκι για το 1-1. Η τελευταία λέξη όμως ανήκει στους Βεστφαλούς.

Ο Τζόρνταν Σάντσο με εξαιρετική μπαλιά έβαλε μόνο του τον Ασράφ Χακίμ, αυτός πρόλαβε τον Ζόμερ και στο 71ο λεπτό χάρισε το τρίποντο στην Ντόρτμουντ.

Συνθέσεις

Γκλάντμπαχ (Μαρκ Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ, Κράμερ (77′ Εμπολό), Χόφμαν (65′ Τιράμ), Νόιχαουζ, Ζακάρια (36′ Γιάντσκε), Πλεά

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Χούμελς, Πίστσεκ, Γκερέιρο, Χακίμι, Βίτσελ, Ζακαντού, Τσαν, Μπραντ (66′ Σάντσο), Αζάρ (83′ Ρέινα), Χάαλαντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected