Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ματσάρα στη Μαδρίτη και 2-2! (vid)

Με το μυαλό και στην ρεβάνς με την Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League (Τετάρτη 11/03), η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στο 2-2 με την Σεβίλλη στο «Wanda Metropolitano», σε μια κρίσιμη μονομαχία για τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έπιασε την Χετάφε στην τέταρτη θέση (με ματς περισσότερο), ενώ αυτή του Γιούλεν Λοπετέγι παρέμεινε μόνη τρίτη.

Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο όπου, μόλις για δεύτερη φορά από τότε που ο Σιμεόνε ανέλαβε την Ατλέτικο (τον Δεκέμβριο του 2011), οι Ροχιμπλάνκος και η αντίπαλός τους σημείωσαν 2+ γκολ σε πρώτο ημίχρονο αγώνα.

Σε 466 επίσημα παιχνίδια, είχε συμβεί μόνο σε ένα ματς για το Κύπελλο (Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα 2-3) στις 28 Ιανουαρίου του 2015. Στο πρωτάθλημα είχε να συμβεί σε αγώνα της Ατλέτικο από το 2008, όταν προπονητής της ήταν ο Χαβιέρ Αγκίρε.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο (54′ Καράσκο), Κορέα, Σαούλ, Γιορέντε, Κόκε, Μοράτα (68′ Ντιέγο Κόστα), Ζοάο Φέλιξ (80′ Βιτόλο).

Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγι): Βάτσλικ, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ρεγιλόν, Χορδάν (74′ Σέρτζι Γόμεθ), Μπανέγα, Γκούντελι, Σούσο (63′ Εν Νεσίρι), Ντε Γιονγκ, Οκάμπος (81′ Βάσκες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected