Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Αφεντικό” στην πόλη η Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και αρχίζει να χτίζει… παράδοση που θυμίζει εποχές Φέργκιουσον!

Μια φορά μπορεί να… τύχει. Δεύτερη, να… τύχει ξανά. Τρίτη φορά, όμως, να κερδίζει η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ τη Σίτι του Γκουαρδιόλα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο! Άλλωστε, αυτό είχε να συμβεί από το 2010 και την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τότε είχε κερδίσει για τελευταία φορά εντός κι εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ τη Σίτι, και έγινε ξανά μετά από 10 χρόνια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ρίχνουν… νέα σφαλιάρα στη «νεόπλουτη» συμπολίτισσα και δείχνουν πως η φανέλα τους παραμένει βαριά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δείχνει πλήρως αναγεννημένη, κατάφερε να μείνει για δέκατο σερί ματς αήττητη και να το συνδυάσει με μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στο «Ολντ Τράφορντ», για τη δεύτερη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στη σεζόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με αυτή τη νίκη μπήκαν στην πεντάδα έχοντας 45 βαθμούς, ενώ οι «Πολίτες» έμειναν στους 57 και στο -25 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που μόνο με… θαύμα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα, το πρώτο της μετά από 30 χρόνια.

Μπορεί να έχουν αρκετή διαφορά δυναμικότητας, αλλά και τεράστια διαφορά στη βαθμολογία της φετινής Premier League, παρόλα αυτά όταν αντιμετωπίζουν η μια την άλλη δεν υπάρχουν προγνωστικά. Αυτό έγινε και στον πρώτο γύρο, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της Σίτι στο ντέρμπι, ενώ και στον δεύτερο γύρο οι «κόκκινοι διάβολοι» απέδειξαν πως στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected