Κατηγορίες
Super League 2

Ούτε στη Λειβαδιά ηττήθηκαν τα Χανιά! (vid)

Οι δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων της Super League 2, Λεβαδειακός και Χανιά, συνεχίζουν το αήττητο σερί τους μετά το μεταξύ τους 0-0. Μπορούσαν τη νίκη στο τέλος τα Χανιά.

Η χανιώτικη ομάδα προσπάθησε να προφυλάξει τα νώτα της και δεν… ξεμύτισε ιδιαίτερα, με τον Λεβαδειακό να είναι πιο επικίνδυνος στην αρχή του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Μάντζιου προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και υπήρξαν στιγμές δύσκολες για την άμυνα των Χανίων. Με την είσοδο όμως Κάρλος και Βασιλείου τα Χανιά βρήκαν… ανοιχτό γήπεδο και στο τέλος έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη!

Μια σημαντική ευκαιρία με τον Βασιλείου και ακόμα μεγαλύτερη με τον Πάνο είχαν τα Χανιά, που έφτασαν κοντά σε μια μεγάλη νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια κάτω από δύσκολες συνθήκες, με βροχόπτωση και δυνατό αέρα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η πρώτη ισοπαλία μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες για τα Χανιά, τα οποία παραμένουν στην 3η θέση και μένει να φανεί μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής ποια θα είναι η διαφορά που θα υπάρξει από την 2η θέση και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη, κάτι που ισχύει και για το Λεβαδειακό, η διαφορά ανεβαίνει στους 11 βαθμούς υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, από τους 9 που ήταν.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Βήχος, Λιάγκας, Μύγας, Κονέ, Μεχία, Ιωαννίδης, Συμελίδης (87′ Νίκας), Πολέτο (74′ Ενομό), Μπαστιάνος (55′ Μάντζιος).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (46′ Κάρλος), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Βρεττός (81′ Βασιλείου), Κάσσος, Τζιώρας (90′ Σελινιωτάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected