Κατηγορίες
Super League 2

Με γκολ στο 90′ “απέδρασε” από την Κρήτη η Δόξα Δράμας (vid)

Ειδικός αυτόχειρας ο Εργοτέλης, αφού προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, ωστόσο ένας παλιός γνώριμος στα γήπεδα του Ηρακλείου, στέρησε τη νίκη και την είσοδο στην εξάδα, αφού το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο τερματοφύλακες σε καλή ημέρα παρά τα τέσσερα γκολ, Εργοτέλης την… πάτησε μένοντας στο 2-2 με την Δόξα Δράμας, με αποτέλεσμα να είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο για την είσοδο στην εξάδα, μιας και την επόμενη αγωνιστική παίζει στα Χανιά με την φορμαρισμένη ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη!

Όπως αναφέρει το athleticradio, ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Μπουρσέλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η Δόξα Δράμας έχοντας το Ρόβα σε φανταστική ημέρα ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν… ροκ, αφού στο 83′ ο Εργοτέλης με τον Μπούση πήρε προβάδισμα στο σκορ και πάλι με 2-1, δείχνοντας πως κλειδώνει το… τρίποντο και την είσοδο στην εξάδα, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε ο Ρόβας και πάλι ισοφάρισε σε 2-2, παγώνοντας τους “κιτρινόμαυρους”.

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (76′ Μανουσάκης), Ατέφ (54′ Ροβίθης), Ραμέζ (58′ Μπαράτα), Έφορντ

Δόξα Δράμας : Σένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (86′ Περέγιο), Κουκόλης, Παρασκευάς (69′ Παπαϊωάννου), Χάμoντ, Κόντος (80′ Πινδώνης), Κρητικός, Ρόβας, Σαμπανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected