Κατηγορίες
Basket

Αναστολή των αγώνων στο ΝΒΑ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ (vid)

Ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό, με το ΝΒΑ να οδηγείται στην απόφαση να διακόψει το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας.

Δεν έγινε, φυσικά, η αναμέτρηση των Γιούτα Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην «Chesapeake Energy Arena», ενώ από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς (12/03) πρόλαβαν να διεξαχθούν οι τέσσερις, πριν παρθεί η απόφαση από τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Γάλλος σέντερ δεν ήταν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τις «βροντές», ήταν όμως στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ερχόμενος σε επαφή με πλήθος κόσμου. Ο γιατρός των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από το τζάμπολ στην Οκλαχόμα και απαίτησε από τους παίκτες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν αμέσως σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν έχει νοσήσει και κάποιος άλλο μέλος τους από τον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση: ««Το ΝΒΑ ανακοινώνει ότι ένας παίκτης των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ανακοινώθηκε λίγο πριν από το τζάμπολ στον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης, που έχει προσβληθεί, δεν ήταν στο γήπεδο. Το ΝΒΑ αναβάλλει τους αγώνες, μετά το τέλος των σημερινών (12/03), μέχρι νεωτέρας. Το ΝΒΑ θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα, σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected