Κατηγορίες
Super League 1

Τη διακοπή της Super League πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος, τρεις οι ομάδες που συμφώνησαν

Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, χωρίς τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης, πρότεινε ο μεγαλομέταχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Συνεταιρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συμφώνησαν με την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Άρης, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος. Η ΑΕΚ, καθώς και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση μέχρι τις 24/4 και στη συνέχεια να ληφθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφική,» επισήμανε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο Παναιτωλικός προχώρησε στην πρόταση να παραμείνουν 16 οι ομάδες της Super League. Από πλευράς Πανιωνίου, ο Χρήστος Δάρας τόνισε πως η κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως θα χαθεί και ο Μάιος.

Η UEFA την Τετάρτη 1/4 διεμήνυσε να εξαντληθούν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Στη Super League εξετάζεται η περίπτωση να δοθεί μία παράταση 20 ημερών μέχρι την τελική απόφαση.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ