Κατηγορίες
Super League 1

Ιβάν Σαββίδης : Κρατά Φερέιρα, ετοιμάζει νέο προπονητικό κέντρο

Τηλεδιάσκεψη με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα είχε ο Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο του κύκλου των καθημερινών πια επαφών με τους συνεργάτες του.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών Ελλάδας, ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» είπε ο Σαββίδης ως ένα μήνυμα που δόθηκε στον Φερέιρα, από τον οποίο ζητήθηκαν οι σκέψεις του για το πως ο δικέφαλος, θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Ετοιμάζει νέο προπονητικό κέντρο

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζοντας τις ενέργειες με φόντο τη νέα σεζόν είχε τηλεδιάσκεψη με τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Στον δεύτερο, μάλιστα, έθεσε μεταξύ άλλων το θέμα της δημιουργίας νέων προπονητικών εγκαταστάσεων.

Στη μεταξύ τους συζήτηση έγινε αναφορά στο σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο ενώ ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων ζήτησε να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες.

Τέλος, όπως τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή θα «χτίσουν» το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.