Κατηγορίες
Basket

H Union Tarbes Lourdes επιβράβευσε τον Κρις Χουγκάζ!

Ο Κρις Χουγκάζ έδωσε «πνοή» στην Union Tarbes Lourdes. «Ανάστησε» την ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της και έτσι δεν θα το κουνήσει ρούπι από τον σύλλογο της Α2 Γαλλίας, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να τον δέσει στα Πυρηναία.

Ο Έλληνας κόουτς θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και στη νέα σεζόν και όπως τόνισε σε ποστάρισμα που έκανε στη σελίδα του στο Facebook θεωρεί τιμή την συνέχιση της συνεργασίας με την Union Tarbes Lourdes. Επίσης ο Κρις Χουγκάζ θυμήθηκε και τις δύσκολες στιγμές που περνάνε όλοι με την επέλαση του κορονοϊού και ευχήθηκε να περάσει γρήγορα όλο αυτό για να βρεθεί και πάλι στην Γαλλία δίπλα στην ομάδα.

Ο Ελληνας προπονητής ανέφερε: «Με μεγάλη μου τιμή και χαρά θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα των Πυρηναίων, Union Tarbes Lourdes.Εύχομαι το γρηγορότερο να περάσει η κρίση που μαστίζει τον κόσμο με τον ιό, και να βρεθώ κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα και πόλη!».

Την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κρις Χουγκάζ ανακοίνωσε και ο γαλλικός σύλλογος, ο οποίος ανέφερε στην σελίδα του στο Facebook. «Παρά τις δυσκολίες με την τρέχουσα κατάσταση, η διοίκηση της Union Tarbes Lourdes Pyrenees, προετοιμάζεται ενεργά για την επόμενη σεζόν, με διακριτικότητα, αλλά και αποτελεσματικότητα. σε διακριτική ευχέρεια. Η απόδειξη είναι ότι τα καλά νέα αρχίζουν να πέφτουν. Η πρώτη είναι η παράταση του συμβολαίου του προπονητή, Chris Chougaz. Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να πείσει όλους τους υποστηρικτές της ομάδας σε λίγες εβδομάδες και η ομάδα έχει πλέον πιθανότητα να προκριθεί στα play-offs. Ο Chris Chougaz δεν είχε κρύψει ότι του άρεσε εδώ. Να λοιπόν που θα μείνει για μια επιπλέον σεζόν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected