Κατηγορίες
Football League

Πιστός στην Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος!

Την παραμονή του στον πάγκο της Καλαμάτας και τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο «αλενατόρε» μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αποκάλυψε ότι συμφώνησε με τον Γιώργο Πρασσά, μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας, για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται η ομάδα.

«Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο…».

*απόδοση : SDNA