Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και στη Γ Εθνική με Κατσάρα ο Αετός Μακρυχωρίου

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά όπου στο τέλος ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Κατσάρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Τουρλακόπουλος και ο αντιπρόεδρος Αλέξης Τσιτούρας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία τους με τον καταξιωμένο τεχνικό και με συνοπτικές διαδικασίες επήλθε η ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως στο πλευρό του Κώστα Κατσάρα παραμένει και ο Λευτέρης Τέας ως άμεσος συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο.

Η επόμενη ημέρα σίγουρα θα είναι δύσκολη για τον Αετό με την διοίκηση να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τον βασικό στόχο της άνετης παραμονής ωε «νεοφώτιστη» στη κατηγορία.

Μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί η διαφαινόμενη μη παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Αετό Μακρυχωρίου που ο κόσμος του ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο την παραμονή του βασικού κορμού και φυσικά κάποιες στοχευμένες μεταγραφές που θα δώσουν στο σύλλογο το κάτι παραπάνω.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected