Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ευθύμης Κουλούρης προσέφερε 2.000 μάσκες στον Δήμο Σκύδρας

Ο Ευθύμης Κουλούρης προσέφερε 2.000 μάσκες για τις ανάγκες του Δήμου Σκύδρας, με την Δήμαρχο κ.Ιγνατιάδου να ευχαριστεί τον Έλληνα διεθνή.

Ο Σκυδραίος επιθετικός την Πέμπτη (07/5) έκανε δωρεά δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας :

«Ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης μιας ακόμη ευγενικής συνεισφοράς συμπολίτη μας στον αγώνα της αντιμετώπισης της πανδημικής κρίσης.

Πρόκειται για την πράξη του συνδημότη μας και διεθνή ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος την Πέμπτη 7 Μαΐου παρέδωσε στη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου, δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη μας ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό.

Η ενέργεια του αυτή, επεσήμανε η Δήμαρχος, αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι.

Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Ευθύμη Κουλούρη και τον πατέρα του που ήταν παρών, του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία.»