Super League 1

Η Ίντερ ενημέρωσε επίσημα τον Παναθηναϊκό για διαπραγματεύσεις με τον Βαγιαννίδη!

Η ιταλική ομάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα ενδιαφέροντος στον Παναθηναϊκό για τον ταλαντούχο πλάγιο αμυντικό. Ενημερώθηκε από τους πράσινους και περιμένει το ύψος της πρότασης ο παίκτης, στις 300 χιλ. ευρώ τα τροφεία.

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον της Ίντερ για την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Όπως αναφέρει το SDNA, οι Ιταλοί έστειλαν επίσημο έγγραφο στον Παναθηναϊκό για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τον ταλαντούχο πλάγιο αμυντικό, ως όφειλαν, και προτίθενται να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της προσφοράς τους με τον ταλαντούχο μπακ το συμβόλαιο του οποίου με το τριφύλλι ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν.

Έτσι, οι νερατζούρι γίνονται η δεύτερη ομάδα που επισημοποιεί στους πράσινους την πρόθεσή της να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Πλέον, η πλευρά του ταλαντούχου πλάγιου μπακ περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες τους Ιταλούς προκειμένου να διαπραγματευτούν την μετακίνησή του στο Μιλάνο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για την πρώτη ομάδα οι επαφές – Στις 300.000 ευρώ τα τροφεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαφές του Βαγιαννίδη με την Ίντερ δεν αφορούν στην ομάδα Νέων (Πριμαβέρα) των Ιταλών αλλά για την πρώτη ομάδα, ενώ είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί κάποιο ποσό ως αντάλλαγμα πέραν των τροφείων του παίκτη (ύψους 300.000 ευρώ) από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ταλαντούχου μπακ τελειώνει το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται επίσης πως από τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει πολλές προσπάθειες όλο αυτό το διάστημα, καθώς και κατ’ ιδίαν επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου ο Βαγιαννίδης να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ωστόσο οι όποιες εξελίξεις πάγωσαν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.

Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι το ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό δεν υφίσταται καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και νέα επαφή με τον 18χρονο πλάγιο αμυντικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected