Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον πάγκο της Βέροιας 2017 ο Τέο Παυλίδης

Στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Βέροιας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Τέο Παυλίδης.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις :

«Ο εκλεκτός της ομαδας του βορρά ακούει στο ονομα ΤΕΟ ΠΑΥΛΙΔΗΣ.Υστερα από πολύωρες συζητήσεις μεταξύ του αφεντικού της Βέροιας και του νέου τεχνικού συμφωνήθηκε πλάνο τριετίας με την δημιουργία ανταγωνιστικής ομαδας που θα παίξει ομορφο ποιοτικο και μοντέρνο χαντμπολ με κύριο στόχο την κορυφή.Στα γραφεία της ομαδας,η πρόεδρος Ευφημια Μαρκοβιτση καλωσόρισε τον Τεο Παυλιδη και του ευχήθηκε πάνω απ´ολα υγεία επιτυχίες και τίτλους.

Δήλωση Τεο Παυλιδη:Είναι πρόκληση για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βέροιας 2017». Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα στην ομάδα. Η φιλοσοφία μου, ο τρόπος δουλειάς και η πεποίθησή μου για τις προοπτικές που υπάρχουν, είναι οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να αναλάβω αυτή την αποστολή.

Γνωρίζω το δυναμικό της ομάδας και πιστεύω στις δυνατότητες των αθλητριών της. Με τις όποιες προσθήκες θα χρειαστεί, θα ξεκινήσουμε μια νέα πορεία σκληρής δουλειάς με στόχο πάντοτε την καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Εύχομαι Υγεία, Αγωνιστική Συνέπεια και Επιτυχίες!»