Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερις ακόμη ανανεώσεις στην ΑΕ Καρίτσας

Μετά τον Χρήστο Αλεξίου, η ΑΕ Καρίτσας ανακοίνωσε την παραμονή τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Κυρτέγο (φωτ.12/09/1987, μέσος), Νίκο Τροΐρη (02/12/1986, μεσοαμυντικός), Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο (28/04/1985, αμυντικός) και Θανάση Παπαϊωάννου (18 ετών, μεσοεπιθετικός), οι οποίοι θα αγωνιστούν και τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση της A.E. Kαρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την παραμονή των τριών αρχηγών, της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, στην ομάδα μας.

Ειδικότερα, με τη φανέλα της ΑΕ Καρίτσας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και φέτος ο Δημήτρης Κυρτέγος, ο Νίκος Τροίρης και ο Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θεωρούνται τρεις από τους στυλοβάτες της Α.Ε. Καρίτσας τα τελευταία χρόνια και έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας μας.

Παράλληλα, στην ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Παπαιωάννου Αθανάσιος. Ο 18χρονος ταλαντούχος γηγενής μεσοεπιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, αγωνιζόμενος και ως βασικός σε παιχνίδια της φετινής χρονιάς.

Η Δίοικηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»