Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύο σπουδαίες μεταγραφές η ΑΕΚ!

Σε εφαρμογή έχει μπει το σχέδιο της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως στόχο να κυριαρχήσει στην Ελλάδα, αλλά και να διεκδικήσει ευρωπαϊκούς τίτλους!

Όπως αναφέρει το e-handball, το πλάνο της Ένωσης που θα ξεδιπλωθεί τις επόμενες εβδομάδες περιλαμβάνει κινήσεις που συνδυάζουν μεταγραφές ουσίας για ένα πλήρες και ισχυρό ρόστερ με λύσεις σε όλες τις θέσεις και ταυτόχρονη αποδυνάμωση του Ολυμπιακού που θα επιφέρουν επικοινωνιακά «χτυπήματα» στον μεγάλο της αντίπαλο.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι οι συμφωνίες με τους Δημήτρη Τζηρά και Πάτρικ Λέμος, oι οποίοι αγωνιζόντουσαν την τελευταία διετία στους Πειραιώτες.

Μάλιστα και οι δύο θεωρούνται από τους παίκτες- κλειδιά για τα νταμπλ που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ήταν και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας συνολικά τις δύο σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Τζηράς ήταν πρώτος σκόρερ με 224 γκολ σε 46 ματς και ο Βραζιλιάνος 2ος σκόρερ με 140 γκολ σε 47 παιχνίδια. Ο Λέμος μάλιστα αναδείχθηκε MVP την σεζόν 2018-2019, ενώ ο διεθνής εξτρέμ μοιράστηκε το βραβείο με τον Τσιλιμπάρη την επόμενη σεζόν.

Ο 29χρονος Τζηράς είναι χαρισματικός σκόρερ, με έφεση στους αιφνιδιασμούς και πολύ καλός εκτελεστής στα πέναλτι, ενώ ο 24χρονος Λέμος φημίζεται για την εκρηκτικότητα του, την δυναμική του στο “ένας εναντίον ενός” και φυσικά την εκτελεστική του δεινότητα.

Η ΑΕΚ με τον Τζηρά διαθέτει πλέον τους δύο δεξιούς εξτρέμ της Εθνικής, αφού υπάρχει στο ρόστερ και ο Αραμπατζής που έκανε καταπληκτική σεζόν.

Στην περιφέρεια προσθέτει τον Λέμος, ενώ έχει ήδη Μυλωνά, Μόγια Φλορίδο, Μπουνέτα, Δομπρή, ενώ θα αποκτήσει και έναν πρωτοκλασσάτο αριστερόχειρα ίντερ.

Στα πίβοτ Χιμένεθ, Παπαδιονυσίου θα πλαισιωθούν πιθανότατα από έναν ακόμα πολύ δυναμικό αθλητή.

Στο τέρμα όπως όλα δείχνουν ο Κοσάνοβιτς θα μείνει, θα αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτης, ενώ θα γίνει και μία ακόμα προσθήκη στα εξτρέμ που θα κάνει αίσθηση.

Με απλά λόγια η ΑΕΚ θα είναι δεδομένα όχι μόνο το φαβορί για το νταμπλ της επόμενης σεζόν, αλλά και για την κατάκτηση του ΕHF Cup (πρώην Τσάλεντζ Καπ), στο οποίο έτσι και αλλιώς είχε σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει ακόμα και φέτος, αν δεν υπήρχε η διακοπή λόγω κορονοϊου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected