Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Σε έναν Χανιώτη προπονητή που τα τελευταία χρόνια προσέφερε πολλά στις Μεικτές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πανελλήνιου τίτλου στις Κ-16 το 2019, εμπιστεύεται τα «κλειδιά» της ομάδας η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (αντικαταστάτης του Νίκου Μαθιουδάκη).

Όπως αναφέρει το mirrorsports, πρόκειται για τον Γιώργο Ριτζάκη που έχει συμφωνήσει σε όλα με το ΣΥΝΚΑ και, εκτός απροόπτου, αφού απομένουν οι ανακοινώσεις, θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της χανιώτικης ομάδας που θα παίξει (και) του χρόνου στη διευρυμένη (αλλά πάντα κρητική) Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Ριτζάκης αναλαμβάνει τις τύχες του ΣΥΝΚΑ σε μια, αν μη τι άλλο, δύσκολη και μη προβλέψιμη περίοδο, λόγω κορονοϊού και οικονομικών συνθηκών, όπου η ομάδα θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική και να μην μπλέξει σε περιπέτειες, όπως άλλες χρονιές.

Από κει και πέρα έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (για να ανανεώσουν), πράγμα το οποίο αποτελεί πρωταρχικό στόχο και μετά θα δοθεί βάση σε μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά την ΕΠΣΧ φαίνεται ότι ο χωρισμός με τον Ριτζάκη γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τις άριστες σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να διατηρούνται ταυτόχρονα με την αλληλοεκτίμηση, αφού είναι αλήθεια ότι αμφότερες οι πλευρές έζησαν μεγάλες στιγμές.

Από κει και πέρα είναι πιθανόν το «έτερον ήμισυ» του Ριτζάκη, ο Γιώργος Μουριζάκης θα παραμείνει προπονητής των Μεικτών ομάδων των Χανίων, πιθανότατα πλαισιωμένος από άλλον τεχνικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected