Κατηγορίες
Αθλήματα

Το αντίο του Χόγκας στην ΑΕΚ

Ύστερα από την επιστροφή του τον Σεπτέμβριο για την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Μαλίκ Χόγκας αποχαιρετά την ΑΕΚ καθώς το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί.

Μέσω της εφημερίδας Ώρα των Σπορ, ο Γαλλοαλγερινός έστειλε το δικό του αντίο στην Ένωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του. Τόνισε πως θα νιώθει πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και δεν έκρυψε γι άλλη μια φορά την αγάπη του για τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η AEΚ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Ένιωσα την αγάπη και την ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας, έπαιζα με την ψυχή μου και έπαιζα όπως δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ. Ευχαριστώ για την αγάπη σας, πολλά ευχαριστώ σε όλους. Αυτό είναι ένα απλά αντίο, αλλά φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με την τιμή, να έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα με την «οικογένειά» μου, με αποτέλεσμα να μείνουμε στην ιστορία του κλαμπ. Είμαι ΑΕΚ και θα παραμείνω ΑΕΚ για πάντα. Το αίμα μου είναι κίτρινο και μαύρο. ΑΕΚ για πάντα».