Super League 2 - Μεταγραφές

Η Παναχαϊκή αποκτά τον πρώτο σκόρερ της Θύελλας Πατρών

Ο Γιάννης Σκεπετάρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Θύελλας Πατρών αφού πέτυχε 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr, ο νεαρός επιθετικός έδειξε δείγματα του ταλέντου και της ευχέρειας του στο σκοράρισμα και η Παναχαΐκή εκδήλωσε άμεσα ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Στη χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με τον Δημήτρη Θανόπουλο επήλθε προφορική συμφωνία ώστε ο νεαρός παίκτης να υπογράψει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαΐκή.

Αύριο ο Γιάννης Σκεπετάρης θα ενημερωθεί επίσημα από την διοίκηση της Θύελλας για τις εξελίξεις και μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψει στην Παναχαΐκή.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν εκδηλώσει δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκ αλλά και μια ακόμα ομάδα της Σούπερ Λίγκ 2. Όμως η οικογένεια Θανόπουλου θεωρεί καλύτερη επιλογή να συνεχίσει στην Παναχαΐκή και για αυτό από χθες ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Μπάρλο.

Ο Γιάννης Σκεπετάρης είναι φοιτητής στην σχολή Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, και με την μεταγραφή του στην Παναχαΐκή θα συνεχίσει χωρίς πρόβλημα και τις σπουδές του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected