Κατηγορίες
Αθλήματα

Διπλή ανανέωση στη Δράμα

Κάτοικοι Δράμας θα παραμείνουν και τη νέα αγωνιστικοί περίοδο ο Ευγένης Τουνγκελίδης και ο Χρήστος Χαϊτίδης καθώς ο σύλλογος επισημοποίησε την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά :

“Οι δύο χαρισματικοί παίκτες και καταπληκτικοί χαρακτήρες θα παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά στους Δραμινούς οι οποίοι έδειξαν αποφασισμένοι να τους κρατήσουν. Άλλωστε ήταν και διακαής πόθος του προπονητή Σάκη Βαλαβάνη που εισηγήθηκε την παραμονή τους.

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης δύο συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκόρερ της Handball Premier, πέρυσι αγωνίστηκε με πρόβλημα στο δάκτυλο του καλού του χεριού και παρά τον τραυματισμό του πρόσφερε τα μέγιστα. Φέτος πέτυχε 89 γκολ Η αγάπη όλων των Δραμινών στο πρόσωπό του είναι έκδηλη και ο Δραμινός γκολτζής περίμενε να λυθούν οι λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η παραμονή του. Η διοίκηση της ομάδας που ήθελε να πορευτεί με τον αθλητή γέννημα θρέμμα του Δραμινού συλλόγου, έκανε αυτό που έπρεπε για την ολοκλήρωση της ανανέωσης.

Ο Χρήστος Χαϊτίδης με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα αγωνίζεται με τους Δραμινούς τα τελευταία έξι χρόνια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, ενώ είχε ραγδαία εξέλιξη. Ο παίκτης με την σκληρή δουλειά του κατάφερε να γίνει πολύτιμος και να παίξει καθοριστικό ρόλο σε πολλές νίκες της ομάδας. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας φέτος και πέτυχε 77 γκολ. Όλοι πλέον στην Δράμα τον θεωρούν μόνιμο κάτοικο και αναγνωρίζουν την προσφορά του. Η διοίκηση γνωρίζοντας το ήθος του αθλητή πέρα της αθλητικής του αξίας, ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά την παραμονή του στην Δράμα.

Δηλώσεις:

Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην Δράμα. Πλέον αρχίζω και νιώθω όντως Δραμινός όπως πολλοί άνθρωποι με χαρακτηρίζουν εδώ. Δεν άργησα καθόλου να απαντήσω θετικά σε μια ακόμη ανανέωση διότι νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Θόδωρο Τογανίδη που τρέχει για όλους και για όλα και κατέστησε την παραμονή μου εφικτή. Ευχαριστώ τον coach Σάκη Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και κάθε μέλος του Bianco Monte Δράμα 1986 που κάθε χρόνο βοηθούν ώστε να μεγαλώσει αυτός ο σύλλογος. Τέλος ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήταν παρόν στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Του χρόνου πάμε πιο ψηλά»!

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για άλλη μία σεζόν με την φανέλα του Bianco Monte Δράμα 1986 και θα βοηθήσω με την παρουσία μου να ανεβάσουμε την ομάδα μου όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να μείνω για άλλη μία χρονιά, καθώς με τα παιδιά έχουμε χτίσει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε μαζί ενωμένοι ακόμα και όταν κάτι πάει στραβά. Στόχος μου είναι να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει. Τέλος θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην διοίκηση και στο προπονητικό team που πιστεύουν σε μένα και μου έχουν εμπιστοσύνη , νομίζω μέχρι και σήμερα τους έχω βγάλει ασπροπρόσωπους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected