Κατηγορίες
Basket

Ο Ολυμπιακός προχωρά για να…καπαρώσει τον 17χρονο Λευτέρη Μαντζούκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον του.

Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες με τον Προμηθέα ώστε να φτάσει στη συμφωνία μαζί του αλλά και με τον Λευτέρη Μαντζούκα που θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα μετακομίσει από την Πάτρα στον Πειραιά.

Ο Μαντζούκας αγωνίζεται στον Προμηθέα- στην ανδρική ομάδα- από 15 χρονών και φέτος κατάφερε να πετύχει ρεκόρ όλων των εποχών στο Next Generation της Ευρωλίγκας, σημειώνοντας 49 πόντους σε ένα παιχνίδι!

Ο Μαντζούκας είναι 17 χρονών και φυσικά αποτελεί μέλος της Εθνικής Παίδων της χώρας μας. Έχει συμμετοχές στην Basket League, αλλά και στο Eurocup, έξι για την ακρίβεια (2,8 πόντους) στην πορεία του Προμηθέα ως την οκτάδα της διοργάνωσης στην πρώτη του συμμετοχή.

O Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιες κινήσεις και σίγουρα φέρουν και την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Μαντζούκας είναι ένας φόργουορντ που όμως έχει καλό χειρισμό της μπάλας και μπορεί να δημιουργήσει πέρα από το να σκοράρει.

Επειδή, βεβαίως, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Α2 και του χρόνου, τίθεται το ερώτημα αν θα τον χρησιμοποιήσει (εφόσον κλείσει η συμφωνία) στη “δεύτερη” ομάδα. Κάτι που έγινε φέτος με τον Νικολαΐδη για παράδειγμα ή τον Ποκουσέφσκι. Ή ίσως τον αποκτήσει και τον δανείσει. Ερωτήματα που θα απαντηθούν μελλοντικά κι εφόσον ο “αρραβώνας” εξελιχθεί σε “γάμο”…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected