Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Κόλτζος, δυσοίωνο το μέλλον…

Πολύ σημαντικές καταγράφονται να είναι οι εξελίξεις στον Πανακρωτηριακό. Δεδομένη κρίνεται η αποχώρηση του προπονητή, Γιώργου Κόλτζου, καθώς και όλου του τεχνικού τιμ.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στα Καθιανά απουσίασε ο Κόλτζος και ουσιαστικά δεν ήταν κανείς από πλευράς τεχνικού τιμ.

Η απουσία του 44χρονου τεχνικού κρίνεται ως φυσιολογική και αναμενόμενη και βασικά η αποχώρηση του θεωρείτο εξ αρχής βέβαιη μετά την απόφαση της αποχώρησης του Μανώλη Σβουράκη.

Ουσιαστικά στο ενδεχόμενο που ο Πανακρωτηριακός επιστρέψει στο τοπικό, η ομάδα θα μπει σε διαδικασία καινούργιου προγραμματισμού, εντελώς διαφορετικού από αυτόν που θα χρειαζόταν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής…

Μαζί με τον Κόλτζο, αποχωρούν ο άμεσος συνεργάτης του, Μάκης Γιαννόπουλος και ο γυμναστής, Σταύρος Ζυμβραγουδάκης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέξανδρος Τσιπιανίτης, έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, παίρνοντας την απόφαση να φύγει απ’ τα Χανιά μετά το τέλος των σπουδών του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected