Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συνεχίζει στη Ζούλτε ο Νίκος Καινούριος

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκανε χρήση της option του συμβολαίου του Νίκου Καινούργιου επεκτείνοντας για ακόμη μια σεζόν τη συνεργασία με τον Έλληνα μπακ/χαφ.

Ο Νίκος Καινούργιος είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή από την υποβιβασμένη στη Γ΄ Εθνική Σπάρτη, στην Α΄ Βελγίου για λογαριασμό της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο ύψους 1.88 αριστερός μπακ/χαφ δοκιμάστηκε αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και στη συνέχεια πήρε ευκαιρίες από τον τεχνικό της βελγικής ομάδας Φρανκ Ντουρί. Μάλιστα λίγο πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγο κορονοϊού χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και επρόκειτο να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Οι άνθρωποι της Ζούλτε Βάρεγκεμ δείχνουν να πιστεύουν στις δυνατότητες του Καινούργιου προχωρώντας στην ανανέωση του συμβολαίου του, υπογράφοντας εκ νέου για 1+1.

Μέσα στις επόμενες μέρες η βελγική ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας θα ανακοινώσει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected