Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «λύτρωσε» τη Μπάγερν και με το γκολ που πέτυχε στο 74΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 επί της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και ταυτόχρονα το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Αντίπαλος των «Βαυαρών» θα είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία είχε επικρατήσει άνετα χθες βράδυ (9/6) επί της Σααρμπρίκεν με 3-0.

Η κάτοχος του τροπαίου και πολυνίκης του θεσμού, Μπάγερν, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 20ό τίτλο της στην 24η παρουσία της στον τελικό του θεσμού, σε αντίθεση με την Αϊντραχτ, η οποία δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το έκτο της τρόπαιο (μετρά 5 στους οκτώ τελικούς, που έχει λάβει μέρος).

Η πρωτοπόρος και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια της Bundesliga πήρε «εκδίκηση» από την αποψινή της αντίπαλο, από την οποία είχε ηττηθεί στον τελικό του 2018 με 1-3.

Προηγήθηκε στο 14΄ με τον Ιβάν Πέρισιτς, οι «αετοί» ισοφάρισαν στο 69΄ με τον Ντα Κόστα, αλλά δεν χάρηκαν για πολύ το γκολ, καθώς στο 74΄ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε την «χαριστική βολή» στην Αϊντραχτ.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected