Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ανανεώσεις στις Ρεθυμνιώτικες ομάδες

Κάτοικοι Σοχώρας φορώντας την φανέλα του Ρεθυμνιακού θα είναι και τη νέα σεζόν οι Νίκος Χαλκιαδάκης και Μανώλης Δροσάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και θα αποτελούν από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής για τον Γιώργο Λυρώνη.

Στις τάξεις του Ρεθυμνιακού βρίσκονται σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και πρόθεση τους είναι να παραμείνουν όλοι κάτοικοι Σοχώρας, ώστε να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και εν συνεχεία να γίνουν οι οιοσδήποτε κινήσεις για την ενίσχυση της από την μεταγραφική αγορά.

Παραμένει στον Αστέρα Ρεθύμνου ο Ρότζεν

Ένα ακόμη από τα βαριά χαρτιά του, θα παραμείνει στον ΑΟΝ Αστέρα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Γ’ Εθνική, όπου επιστρέφει η ομάδα της Σοχώρας μετά από αρκετά χρόνια.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο μέσο-επιθετικό Ρότζεν Ιμπραχίμι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά όλα αυτά τα χρόνια. Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Ρότζεν αποτελεί τον 7ο ποδοσφαιριστή που ανανεώνει με τον ΑΟΝ Αστέρα, μετά από τους Ρηγάκη, Σιόρε, Κουγιουμουτζή, Μαραθιανό, Παπαδάκη και Αντωνόπουλο, ενώ στον πάγκο της ομάδας παραμένει και ο Ηλίας Ασπρομάτης.

Ο 23χρόνος Ρότζεν προέρχεται από μια ακόμη καλή χρονιά στον ΑΟΝ Αστέρα, όντας ο 2ος σκόρερ του με 20 γκολ, ένα λιγότερο από τον Μιχάλη Κουγιουμουτζή. Μετά από 7 σερί σεζόν με τον ΑΟΝ Αστέρα στην Α’ ΕΠΣΡ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με την ομάδα της Σοχώρας, στην Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected