Κατηγορίες
Super League 1

Το 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα στην Τρίπολη, έφυγε με πολύτιμο βαθμό ο Πανιώνιος

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε φάσεις – κυρίως στο πρώτο μέρος – ένα δοκάρι με τον Λ. Φερνάντεθ αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 0-0 με τον Πανιώνιο.

Μετά το διπλό στη Λάρισα και το… γεμάτο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο, ο Αστέρας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Οι Αρκάδες, ήταν πολύ πιεστικοί, είχαν την κατοχή σε ποσοστό 70%, δημιούργησαν κι άλλες συνθήκες για γκολ αλλά στην τελική κάτι έλειψε κι έτσι το ματς με τον Πανιώνιο έμεινε στο 0-0

Ημίχρονο… κόλαση!

Το ματς ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να πατάει καλύτερα και να φτάνει πρώτος στην αντίπαλη εστία, χωρίς να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο.

Πολύ γρήγορα οι Αρκάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και με τον Λουίς Φερνάντεθ στο 7′ δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή τους.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Λυμπεράκη να έχει δοκάρι στο 7′ και στο 16′ παραλίγο να έχουμε το 1-0 για τον Αστέρα. Ο Μουνάφο με ωραία σέντρα έκανε το γέμισμα, ο Λουίς Φερνάντεθ από κοντινή απόσταση πήρε την κεφαλιά αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι!

Ο Ράσταβατς ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη πίεση από τους παίκτες του μετά τα πρώτα 20′. Η κατοχή είχε ανέβει στο 70-30% και στο 41′ είχαμε άλλη μία πολύ καλή στιγμή για τους Αρκάδες, με τον Κότνικ να απομακρύνει το δυνατό σουτ του Μουνάφο.

Στο 44′, ο Τσιλούλης πέρασε τρεις παίκτες του Αστέρα, έκανε το σουτ και ο Παπαδόπουλος με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ. Πριν βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή.

Ο Λουίς Φερνάντεθ με μακρινό δυνατό σουτ θέλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Κότνικ με εντυπωσιακό τρόπο του είπε “όχι”.

Ετσι το ματς έληξε 0-0, με τους κιτρινομπλέ να μετρούν 4 βαθμούς σε 2 ματς των play out!

Η ώρα των Νέων

Στο δεύτερο μέρος, το ματς δεν είχε ούτε τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ούτε τον ρυθμό του, με τον Ράσταβατς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε Δουβίκα και Τζίμα.

Στο 53′, έγινε η σέντρα του Μουνάφο, ο Δουβίκας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ

Στη συνέχεια, Μαρκ Φερνάντεθ, Ριέρα απείλησαν χωρίς ουσία, όπως κι ο Λουίς Φερνάντεθ στο 64′ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Αστέρας ανέβαζε ρυθμούς αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ της νίκης. Από την άλλη, στο 90′ ο Πανιώνιος είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Γρίβα όμως να αστοχεί από πολύ καλή θέση!

Συνθέσεις

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασούλης, Μουνάφο (87′ Μπόρχα), Μ.Φερνάντεθ (60′ Ριέρα), Βαλιέντε, Ντέλετιτς (60′ Ντέλετιτς), Λ. Φερνάντεθ (81′ Ρέτζις), Μπαράλες (46′ Δουβίκας)

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57′ Μιλόγιεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79′ Μαξίμοβιτς), Λυμπεράκης (79′ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35′ Δούμτσιος)

*με στοιχεία από το arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected