Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις ακόμη ανανεώσεις στον Δία Δίου

Τρεις παίκτες από το τωρινό ρόστερ κρατά και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο Δίας Δίου.

Ο λόγος για τους Γιώργο Ευαγγελόπουλο (φωτ), Χρήστο Καραθάνο και Στέργιο Παπαγιαννόπουλο οι οποίοι και ανακοινώθηκαν επίσημα από τον σύλλογο της Πιερίας.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Ευαγγελόπουλο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος ακραίος θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Δία για 3η διαδοχική χρονιά και όλοι στην οικογένεια του Δίον του ευχόμαστε να είναι υγιής προκειμένου να μπορέσει να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο στην προσπάθεια της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2020-21.

Ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος ο οποίος την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου, αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς τεχνικά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, διαθέτοντας επίσης την ικανότητα να αγωνίζεται σε πολλές διαφορετικές θέσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού.

Η οικογένεια του Δία Δίου εύχεται στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

 

“Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστο Καραθάνο και Στέργιο Παπαγιαννόπουλο και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο πρώτος προέρχεται από μία θετικότατη και «γεμάτη» χρονιά με τη φανέλα του Δία αγωνιζόμενος στο αρχικό σχήμα στις περισσότερες αναμετρήσεις της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, ενώ από την άλλη ο δεύτερος ο οποίος μεταγράφηκε στο Δία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί επάξια τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής όσο και σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα (όπου και αγωνίστηκε σε ορισμένα παιχνίδια τη χρονιά που μας πέρασε)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected