Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Σειρά ανανεώσεων στον Άρη Ρεθύμνου, ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας

Ο αρχηγός Χρήστος Χονδρογιάννης αλλά και εννιά ακόμη παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ του νεοφώτιστου στη Γ Εθνική, Άρη Ρεθύμνου.

Αναλυτικά :

“Ο 92χρονος ΑΡΗΣ ξεκίνησε τις ανανεώσεις με μια συμβολική κίνηση. Έκλεισε τον αριστεροπόδαρο αρχηγό του, Χρήστο Χονδρογιάννη.

Λίγο μετά δήλωσε στο σάιτ της ομάδας:

«Νιώθω χαρούμενος που θα συνεχίσω σε ένα υγιές σωματείο όπως είναι ο ΑΡΗΣ Ρεθύμνου και ο στόχος μας στην γ εθνική είναι νά παραμείνουμε στην κατηγορία και να φτάσουμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε».

Μαζί του και ο ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ Ροδάμανθος Ανδρούλακης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω και φέτος την συνεργασία μου με τον ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Η φετινή σεζόν είναι μια πρόκληση και ευκαιρία για τα νέα παιδιά να δείξουν κάτι παραπάνω σε μια μεγαλύτερη κατηγορία».

Επειδή στην Γ΄Εθνική αγωνίζονται και νεαροί σε ηλικία, την ίδια μέρα ανανέωσε τους νεαρούς ταλαντούχους από το περσινό του ρόστερ.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι: Μπαγκάκης Λεωνίδας, Edison Shehi , Κρούτη Περικλής, Βαρούχας Θοδωρής, Νίκολλα Γαβριήλ, Προτσκα Εμιλιάνο και ο Οριάν Σεφουλάι.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εκτός από τις ανανεώσεις, οι συνομιλίες με το έμψυχο δυναμικό συνεχίζονται καθημερινά. Η επιτροπή μεταγραφών του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, έχει μιλήσει με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένονται να ενταχθούν στο δυναμικό του από 1η Ιουλίου, που ξεκινά επίσημα η μετεγραφική περίοδος.

Το προπονητικό τιμ του ΑΡΗ, Άρης Παπαδάκης και Αντώνης Πλατής, ενημέρωσαν το Δ.Σ ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει 29 Ιουλίου 2020.

Επίσης εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ, σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρος στις 19:00μ.μ

Η Παγκρήτια Σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΗΣ και εξέλεξε 8μελή επιτροπή, την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ έχει συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected