Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Μπακασέτας είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στο Κύπελλο με τη φανέλα της Αλάνια!

Εάν η Αλάνιασπορ κατακτήσει το Κύπελλο Τουρκίας θα το οφείλει εν πολλοίς στον Τάσο Μπακασέτα, καθώς ο Έλληνας μεσοσεπιθετικός ηγείται της ομάδας του στο σκοράρισμα, αλλά και στις ασίστ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έβγαλε δύο ασίστ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, όπου η Αλάνιασπορ συνέτριψε με 4-0 την Αντάλιασπορ και σε συνδυασμό και με το 1-0 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τραμπζονσπόρ.

Ο Μπακασέτας έφτασε τις 3 ασίστ στο Κύπελλο, επίδοση που τον φέρνει στην τέταρτη θέση στη σχετική λίστα σε ολόκληρη την διοργάνωση, ενώ με 4 γκολ μοιράζεται στην κορυφή με τους Παπίς Σισέ και Μπαμπού. Συνολικά σε 35 στην τρέχουσα σεζόν ο 26χρονος διεθνής έχει πετύχει 10 γκολ και 7 ασίστ, όντας ο MVP της ομάδας του Ερόλ Μπουλούτ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το όνομα του Μπακασέτα ακούγεται για Λάτσιο και Γαλατασαράι. Το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 δίχως να αποκλείονται εξελίξεις…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected