Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το ματς στην Τρίπολη, παραμένει αήττητος ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης, αν και κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο και παραμένει αήττητος στην διαδικασία των Play Out και στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Ο Πασαλίδης άνοιξε το σκορ στο 34′, ο Ρισβάνης διαμόρφωσε στο 45′ το τελικό 1-1, ενώ ο σκόρερ των Αρκάδων θα μπορούσε να δώσει το… χαριστικό χτύπημα στην ομάδα του Περιστερίου στο 76′ με την εξ επαφής κεφαλιά του όμως να μην βρίσκει στόχο.

Πλέον, ο Αστέρας έχει 5 βαθμούς από τους 9 μπου διεκδίκησε σ’ αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των play out, έχοντας 35 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεζ), Μπελόκ (90+2′ Αντζουλάς), Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεζ), Μπαράλες

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης (27′ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς, Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Μανούσος (70′ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέλο), Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected